Plicuri cu Bani Nunta

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Plicuri de bani pentru nunta: confidentialitate si evidenta clara a banilor

 O nunta este un eveniment grandios, in cadrul caruia mirii isi unesc vietile si celebreaza acest lucru cu toti apropiatii lor, fie rude, prieteni sau colegi. O nunta implica si anumite investitii de ordin financiar care se recupereaza partial sau total prin intermediul darului de nunta, dat de fiecare dintre participantii care au, astfel, ocazia sa sarbatoreasca asa cum se cuvine, prin mancaruri, bautura, muzica si dans.

Darul de nunta trebuie sa fie confidential, pentru ca fiecare familie participanta la nunta sa acorde cat crede de cuviinta sau dupa posibilitati, fara sa provoace invidie ori neplaceri. Acest lucru se poate realiza numai cu ajutorul plicurilor pentru bani de la nunta, care se inmaneaza inspre sfarsitul petrecerii la toate mesele pregatite, cu discretie!

Ulterior, mirii pot avea o evidenta clara asupra sumelor primite sub forma de dar de nunta, astfel incat, dincolo de aspectul simbolic, de urari, multumiri si asa mai departe, darurile de nunta sa aiba un echivalent financiar usor de cuantificat. 

A vorbi despre bani nu este deloc o meschinarie, ci pur si simplu un subiect care daca ar fi fost ocolit dinainte, nici nunta nu ar fi iesit atat de fastuoasa. Pentru ca nunta sa fie fastuoasa de la inceput pana la sfarsit, pana si plicurile de bani de la nunta trebuie sa fie asemenea. Iata de ce sunt importante nu atat prezenta plicurilor in sine, cat si modelele de plicuri.

CE GASESC MIRII CAND CAUTA PLICURI DE BANI PENTRU NUNTA DE LA MANDIVA? 

Alegerea plicurilor de bani pentru nunta este importanta, si cel mai simplu si accesibil mod de a compara modele diferite este consultarea mediului online, mediu prin care se poate finaliza o comanda si prin care se poate obtine numarul dorit de plicuri.

·         Modele cu chenare in relief, de o complexitate superioara

·         Modele cu chenar simplu, colorat uni, care sa concentreze atentia asupra textului

·         Modele cu chenar desenat, care sa ofere placere vizuala

·         Modele cu decupaj „el si ea”, pentru ocazii de amuzament si buna dispozitie

·         Modele rafinate, florale, de un mov impresionant

·         Modele florale in culori pastelate, pentru nuntile care au loc primavara

·         Modele cu imprimeu de tip costum, pentru nuntile impecabile 

Acestea sunt doar cateva dintre modelele de plicuri pentru bani de folosit la nunta. Restul modelelor sunt disponibile online, iar fonturile cu care se pot personaliza acestea sunt deosebite si foarte diversificate. Culorile se pot alege usor, prin bifarea culorii preferate inaintea adaugarii in cosul de cumparaturi.

Modelul ales al plicului de bani pentru nunta trebuie sa fie in acord cu nunta sau cu personalitatea mirilor. Asadar, mirii energici, care obisnuiesc sa poarte dialoguri spumoase si sa faca mult sport impreuna, vor cauta mai degraba modele haioase, mai colorate, pe cand mirii molcomi, indreptati catre plimbari lente prin parc, lectura si liniste, se vor orienta catre modele rafinate, mai degraba simbolice.

Pareri despre aceste produse: 1.00/ 5 bazat pe 1 voturi.