Plicuri cu Bani Botez

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid

Plicuri de bani pentru botez: frumoase precum bebelusul botezat

Botezul este un prilej de mare bucurie, atat pentru parintii micii vedete, cat si pentru nasii de botez si pentru toti participantii la eveniment. Frumusetea bebelusului conduce la organizarea unui botez aproape la fel de frumos, in care ceremonia de la biserica este cu adevarat frumoasa, iar petrecerea ulterioara de la restaurant va incheia ziua cu momente vesele, numai bune de imortalizat prin fotografii si inregistrari video, precum si prin sume generoase oferite prin plicurile de bani pentru botez proaspetilor parinti.

Bineinteles, la petrecerea de la restaurant va fi prezent si bebelusul de acum botezat, care absolut de fiecare data atrage ca un magnet privirile tuturor. Copilasul botezat este subiectul tuturor manifestarilor festive asociate botezului, si de aceea petrecerea de la restaurant trebuie sa fie de o frumusete mai presus de cuvinte.  

Petrecaretii vor oferi un dar de botez pe masura posibilitatilor financiare, iar fiecare familie prezenta va pune banii in plicurile pentru bani specifice botezurilor, regasite pe fiecare masa a restaurantului. Si pentru ca plicurile de bani sa nu para urate in raport cu rafinamentul reprezentat de decoratiunile restaurantului si de vestimentatiile alese ale persoanelor de la petrecere, ele trebuie sa se ridice la acelasi nivel de frumusete si de eleganta. 

CE PLICURI DE BANI PENTRU BOTEZ POT ALEGE PARINTII DE LA MANDIVA?

 Plicurile pentru bani de la botez sunt, prin definitie, plicuri cu un design elegant, colorate superb si variate din punct de vedere al modelelor. Daca parintii observa ca bebelusul lor este energic si jucaus, atunci vor cauta ca si botezul sa confere aceeasi atmosfera. Parintii vor oferi invitatii de botez mai jucause, si la restaurant vor lasa la fiecare masa plicuri pentru bani de botez la fel de ghiduse!
 

Daca parintii considera ca un eveniment de o asemenea importanta nu se preteaza la umor, au posibilitatea de a alege modele mai sobre, mai simple sau mai luxoase, care sa redea exact efectul dorit si sa nu fie in dezacord cu decoratiunile restaurantului si cu insemnatatea mare pe care taina botezului o are. In continuare sunt infatisate cateva maniere de confectionare a acestora, haioase sau sobre: 

·         Imprimarea de motive zoomorfice pe plicurile de bani (bufnite, albinute si asa mai departe)

·         Imbogatirea aspectului cu chenare de un design grafic premium, colorate intens, luxoase

·         Realizarea de text box-uri in care textul sa aiba fonturi si culori la alegere

·         Folosirea de texte creative, uneori amuzante, precum „Daca cititi aceste randuri, inseamna ca nu dansati” 

Online, parintii pot sa compare modelele mult mai usor inainte sa il achizitioneze pe cel preferat, pot sa aleaga fontul si culoarea textului dorit, de aceea gasesc aici tot ceea ce isi pot dori referitor la plicurile cu bani pentru botez. Tinerii parinti care organizeaza botezul puiului lor au emotii, insa ceea ce trebuie sa stie este ca botezul va iesi bine. Pe langa rolul lor decorativ, plicurile cu bani ofera parintilor posibilitatea de a calcula cu precizie banii primiti sub forma de dar de botez!